יום רביעי, 10 ביולי 2013

קוגל


מצרכים:
400 גר' איטריות דקות
4 ביצים
4 כפות סוכר

לרוטב:
5 כפות שמן
4 כפות סוכר

לתוספת: 
חופן צימוקים
1/2 1 כפות קינמון

אופן ההכנה:
לבשל את האיטריות עם כפית מלח לסנן ולשטוף, להוסיף את הביצים והסוכר ולערבב היטב.
בסיר לבשל את החומרים לרוטב עד לקבלת צבע כהה, לשפוך על האיטריות לערבב במהירות.
להוסיף את הצימוקים והקינמון.
לשמן היטב את התבנית ולחמם את התבנית על הגז. לשפוך את העיסה לתוכה ולאפות בחום של 160 מעלות כשעה.
לחילופין ניתן לבשל על אש קטנה עם תחתית אזבסט מתחת לסיר ולהפוך.

מתוך tapuz.co.il


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה