יום שבת, 6 ביולי 2013

מלפפונים חמוצים


מצרכים:
2 ק"ג מלפפונים
6-7 פלפל שאטה
7-8 שיני שום
עלי גפן

אופן ההכנה:
בצנצנת גדולה לשים בשכבות, עלי גפן ומלפפונים עד למילוי. להוסיף פלפל ושום. למלא את הצנצנת במים – על כל כוס מים יש להוסיף כפית גדושה של מלח. לסיום יש לשים עליי גפן ולסגור את הצנצנת.

לשים את הצנצנת ל- 48 שעות בשמש. לאחר 24 שעות להוסיף כף חומץ ולאוורר מידי פעם.

לאחר 48 השעות להכניס את הצנצנת לבית לעוד 3-4 ימים ולאחריהם לשמור במקרר.


מתוך http://omershliva.wordpress.com

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה