מצרכים:
2 ק"ג מלפפונים
6-7 פלפל שאטה
7-8 שיני שום
עלי גפן
אופן ההכנה:
בצנצנת גדולה לשים בשכבות, עלי גפן ומלפפונים עד למילוי. להוסיף פלפל
ושום. למלא את הצנצנת במים – על כל כוס מים יש להוסיף כפית גדושה של מלח. לסיום יש
לשים עליי גפן ולסגור את הצנצנת.
לשים את הצנצנת ל- 48 שעות בשמש. לאחר 24 שעות להוסיף כף חומץ ולאוורר
מידי פעם.
לאחר 48 השעות להכניס את הצנצנת לבית לעוד 3-4 ימים ולאחריהם לשמור
במקרר.
מתוך http://omershliva.wordpress.com |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה