החומרים הדרושים:
500 גרם שקדים
250 גרם אבקת סוכר
קליפת לימון
1 חלבון
יום קודם: להשרות שקדים במים רותחים - 15 דקות. לקלף. להשאיר לילה לייבוש.
במעבד מזון לרסק שקדים + חלבון.
להוסיף אבקת סוכר וקליפת לימון.
ליצור צורות ולשמור במקרר.
500 גרם שקדים
250 גרם אבקת סוכר
קליפת לימון
1 חלבון
יום קודם: להשרות שקדים במים רותחים - 15 דקות. לקלף. להשאיר לילה לייבוש.
במעבד מזון לרסק שקדים + חלבון.
להוסיף אבקת סוכר וקליפת לימון.
ליצור צורות ולשמור במקרר.
מתוך ynet.co.il |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה